De Filmerij start opnieuw met een knaller van formaat: PARASITE

Vanaf dinsdag 20 oktober kan je weer terecht in GC de Melkerij voor de betere film. De Filmerij selecteert voor u om de twee weken op dinsdagavond de meest verrassende filmparels.

Dinsdag 20 oktober om 20 uur: PARASITE

Ki-taek en zijn werkloze familie verkeren in geldnood. Ze leven in een krappe en duistere woning zonder toegang tot Wi-Fi. Zijn kinderen besluiten op een dag om een diploma te vervalsen zodat zoon Ki-woo de privéleraar van Da-hye, dochter van de rijke familie Park, kan vervangen. Wanneer Ki-woo in de wereld van de rijke familie belandt, maakt hij van zijn nieuwe positie misbruik om ook zijn gezinsleden aan een baan te helpen. Terwijl ze doen alsof ze elkaar niet persoonlijk kennen, werken de gezinsleden zich in een mum van tijd in de luxueuze woning van de familie Park binnen. Hun nieuw bestaan loopt echter niet zoals gepland. Parasite werd bedolven onder de filmprijzen.

Prijs filmticket: € 5

Tickets enkel online te koop via: www.gcdemelkerij.be (max. 4 tickets per aankoop)

We volgen bij de organisatie van onze activiteiten de geldende richtlijnen vanuit het cultuurprotocol. Uiteraard volgen we de evolutie van de coronacrisis op de voet en stellen we onze maatregelen waar nodig bij. Mondmaskers zijn verplicht ook tijdens de vertoning. Indien een film alsnog moet geannuleerd worden, betalen wij uiteraard je ticket volledig terug.

Nieuw concept Filmbuffet! (coronaproof georganiseerd: gerechten worden aan tafel geserveerd)

Voortaan kan je ook voor de film in de brasserie van GC de Melkerij terecht om te genieten van heerlijke, versbereide en creatieve gerechten. Elke keer anders, dus altijd weer verrassend!

Filmbuffet dinsdag 20 oktober 2020

Thaise Menu:

Wortel-kokos soep met huisgemaakt brood 
Thaise groene curry met kip & groentjes (kip of Vegi)
jasmijn rijst 
Huis gemaakte thaise loempia’s met sweet chilisaus
Komkommer- wortelsalade met granaatappel & munt
Selectie zoete proevertjes

Prijs buffet € 24 p.p. (filmticket niet inbegrepen)

Vanaf 17 uur tot 21 uur kan je reserveren voor het filmbuffet. Wil je op tijd zijn voor de film reserveer je je tafeltje best tussen 18 – 19 uur.

Reservatie voor het filmbuffet: website Demelkerijzemst